Absolvent 2024

FINIS CORONAT OPUS ( Sfârșitul încoronează opera) ! De aceasta s-au convins și absolvenții Școlii Profesionale nr.7 din Chișinău, dar și toți cei prezenți  la 28 iunie 2024, la Careul solemn prilejuit de încheierea anului de studii 2023-2024 și înmânarea Certificatelor de absolvire , promoția 2024. Într-un cadru festiv, absolvenții au fost felicitați de către directorul instituției, dl Alexandru Ciobanu, dl Grigore Grădinaru, deputat în Parlamentul R.Moldova, dl Ion Ciumac, șef al Oficiului teritorial Chișinău al Cancelariei de stat , Guvernul R.Moldova, dna Svetlana Rotaru, șef Sector Biblioteca „Transilvania”, filiala Ciocana a Bibliotecii Municipale „B. P. Hasdeu, dl Morari Petru, administrator SELINIC SRL , dar și de cadrele didactice , dna Rada Paladi, șef secție, și dna Mariana Ghenea, diriginte.

Le dorim absolvenților noștri , care astăzi se află la o răscruce de drum, să se afirme ca personalități, să devină buni și responsabili cetățeni ai țării noastre, oriunde nu se vor afla să promoveze faima și imaginea Ș.P.nr.7 și să știe că ușa școlii va fi permanent deschisă pentru ei, iar Certificatul pe care l-au obținut astăzi să fie o portiță spre noi realizări și împliniri.

Moderatori: dl Nicolae Grițco, director adjunct pentru instruire și educație, și dna Marina Ouș, director adjunct pentru instruire practică și producere.