Şcoala Profesională nr.7 s-a implicat în ampla acţiune de salubrizare a Pădurii-parc Râșcani

În scopul dezvoltării competențelor verzi, a unui comportament ecologic, precum și a unei atitudini civice a elevilor și angajaților școlii prin implicarea personală și conștientă în protecția mediului înconjurător la nivel comunitar, la data de 21 martie 2023 a fost organizată o amplă acţiune de salubrizare a Pădurii-parc Râșcani la care au participat circa 150 de elevi şi angajați ai Şcolii Profesionale nr.7.

Este important să conştientizăm că prin astfel de acţiuni demonstrăm implicare, responsabilitate şi că ne pasă de ceea ce este lângă noi, devenim mai buni, menţinem şi păstrăm curăţenia şi, nu în ultimul rând, conştientizăm că R. Moldova, mun. Chişinău, sect. Ciocana, dar și Ș.P. nr. 7 este casa noastră comună.

Mulțumim mult funcționarilor Preturii sectorului Ciocana, în special dnei Sinilga Școlnic, pretor, care au asigurat participanții cu saci și mănuși, spre final oferindu-le chifle și apă, iar angajaților ÎM „Asociația de gospodărire a spațiilor verzi” pentru organizarea evacuării sacilor cu deșeurile adunate.

Suntem conștienți de faptul că acțiunile de salubrizare sunt esențiale pentru menținerea unui mediu sănătos și durabil pentru generațiile viitoare.