Absolvent 2022

FINIS CORONAT OPUS ( Sfârșitul încoronează opera) ! De aceasta s-au convins și  absolvenții Școlii Profesionale nr.7 din Chișinău, dar și toți cei prezenți astăzi, 6 iulie 2022, la ceremonia de înmânare a Certificatelor de absolvire , promoția 2022.

Într-un cadru festiv, absolvenții au fost felicitați de către directorul instituției, dl Alexandru Ciobanu, reprezentantul Preturii s.Ciocana, dna Adelaida Boico, șefa secției cultură, tineret și sport, dna Parascovia Onciu, director al bibliotecii Transilvania, s.Ciocana, dnii Alexandru Moraru și Andrei Cojocaru, reprezentanți ai mediului economic, dar și de către părinți, cadre didactice și manageriale, prezente la eveniment.

La rândul lor, tinerii au adus mulțumiri personalului didactic și administrației  Ș.P.nr.7  pentru efortul și contribuția esențială  în devenirea lor profesională. Le dorim absolvenților noștri , care astăzi se află la o răscruce de drum, să se afirme ca personalități, să devină buni și responsabili cetățeni ai țării noastre, oriunde nu se vor afla să promoveze faima și imaginea Ș.P.nr.7 și să știe că ușa școlii va fi permanent deschisă pentru ei, iar Certificatul pe care l-au obținut astăzi să fie o portiță spre noi realizări și împliniri.

Moderatori: dra Diana Clipaci și dl Nicolae Grițco, directori adjuncți.