ZIUA ÎNVĂȚĂMÂNTULUI DUAL ȘP7

Ceea ce va urma este foarte important ! Fiți cu ochii pe noi pe parcursul zilei de astăzi, 28 mai 2022, și veți afla și vedea multe lucruri interesante!

P.S. Contrar unor stereotipuri, meseriile din domeniul construcțiilor pot fi destul de captivante , interesante, care pot stârni admirația și curiozitatea celor din jur.

Fețele vizitatorilor de la panoul Ș.P.nr.7 din curtea Muzeului Național de Istorie a Moldovei, unde a fost vernisată o expoziție tematică (de creație tehnică a elevilor), dar și master-class-urile la toate programele de formare profesională din cadrul instituției noastre pot spune multe, dar în primul rând- admirație pentru elevii și activitatea cadrelor noastre didactice, care știu a mânui nu numai mistria, ciocănașul de lipit, dalta sau șurubelnița, Ei sunt cei care despică firul cunoaşterii, încurajând gândirea, dezvoltarea profesională / intelectuală a discipolilor noștri !

P.S. II Ne pare bine că expoziția și master-class-urile de astăzi au stârnit curiozitatea și conducerii MEC în persoana dnei Secretar de Stat Galina Rusu, a d-lui Martin Roch, Șef al cooperării pentru Dezvoltare economică, Biroul de Cooperare al Elveției, dar și multă lume bună și frumoasă.

Vă mulțumim pentru apreciere!