Atelier de lucru YouthMakerClub

La data de  17 ianuarie 2019, Ș.P.nr.7 din Chișinău a fost gazda unui Atelier de lucru organizat de către  #YouthMakerClub (Clubului Tinerilor Makeri) și  destinat elevilor din școlile profesionale, printre care și elevii instituției noastre.

Proiectul are drept scop dezvoltarea competențelor tehnice ale elevilor prin intermediul unor activități practice  realizate într-un mediu tehnologizat, ce ar putea oferi tinerilor posibilități și oportunități de experimentare, colaborare și realizarea unor proiecte în format 3D , electronică, lucrări de tâmplărie și meșteșuguri  etc.

După cum bine déjà se știe, acest Proiect își mai propune drept obiectiv  descoperirea și promovarea tinerelor talente din școlile profesionale, precum și susținerea inițiativelor elevilor, încurajarea de a veni cu idei proprii și de a le implementa în practică , fiind ghidați de experți și ingineri notorii din comunitatea makerilor din Moldova.
Vă reamintim că și acest Proiect este susținut financiar de Fundația LED Moldova , bine cunoscută în țara noastră pentru sprijinul constant acordat învățământului profesional și promovarea unei culturi a calității prin modernizarea infrastructurii , bazei tehnico-materiale a acestor instituții etc. Despre alte activități , precum și  implicarea elevilor noștri în acest proiect  vă vom informa neapărat.