Amplă acțiune de salubrizare

Amplă acțiune de salubrizare a teritoriului  și înverzire a Plaiului sub genericul „ Un arbore pentru dăinuirea noastră” s-a desfășurat la 7 noiembrie 2019 la Școala Profesională nr.7 din Chișinău. Circa 150 de elevi și cadre didactice/manageriale, echipați cu greble, mături și alte echipamente specifice acțiunii,  au răspuns îndemnului autorităților locale ( Pretura s.Ciocana) și au evacuat zeci de saci de gunoi  și frunze uscate din perimetrul străzilor Maria Dragan și Vadul lui Vodă, Teatrul „Guguță” și AMT Ciocana,  curățând astfel mai multe căi de acces spre Ș.P.nr.7, dar și unele zone de odihnă și agrement din preajmă  împotmolite în deșeuri manajere.

Este important să conştientizăm că prin astfel de acţiuni demonstrăm implicare, responsabilitate şi că ne pasă de ceea ce este lângă noi, devenim mai buni, menţinem şi păstrăm curăţenia şi, nu în ultimul rând, conştientizăm că R.Moldova, mun.Chişinău, sect.Ciocana, dar și Ș.P.nr.7  este casa noastră comună.

P.S. Mulțumim Preturii s.Ciocana pentru suportul acordat , precum și  Î.M. Asociația de gospodărire a spațiilor verzi, sectorul Ciocana pentru cei 20 de pomi oferiți pentru a fi plantați pe teritoriul instituției.  Astfel a apărut o nouă Alee Europeană a Tinerilor în preajma Zilei Naționale a Tineretului.