Ziua Profesorului – 2019

Pe bună dreptate am considerat și suntem siguri de justețea acestei afirmații și în continuare, că cei mai importanți oameni ai acestei țări sunt și vor rămâne Profesorii, cei care au lăsat o părticică din EI  în inimile fiecăruia dintre noi. Este o meserie nobilă fără exagerare.Ei merită toată stima , respectul și admirația  noastră. Și o primesc, în mare parte, din partea discipolilor, părinților. A venit timpul ca și autăritățile să conștientizeze acest Mare Adevăr.

În acest sens ne pare bine că și discipolii noștri, elevi ai Ș.P.nr.7 din Chișinău au înțeles cât de importanți pentru ei sunt cei care zilnic, cu Dăruire, Devotament și Pasiune contribuie la formarea lor ca buni și responsabili cetățeni ai acestei țări, buni și responsabili profesioniști în domeniul construcțiilor, fapt pentru care le mulțumim.

Felicitări, dragii noștri colegi, fiți și în continuare acei PILONI în structura de rezistență a școlii noastre, fără de care edificiul s-ar ruina , fiindcă chiar sunteți mai importanți decât zidurile școlii. La mulți ani!