HAI MOLDOVA, HAI Ș.P.nr.7 !


Pentru nimeni dintre noi nu este o noutate  că ne dorim să trăim într-un mediu curat şi sănătos. Astfel, elevii şi cadrele didactice ale  Şcolii Profesionale nr.7 au răspuns îndemnului  Mișcării Naționale Hai Moldova și au organizat sâmbătă, 15 septembrie 2018  o amplă acţiune de salubrizare a spaţiilor din preajma instituției de învățământ, a parcului din preajma Centrului Medical Teritorial CIOCANA , strada Maria Dragan  etc. sub genericul   HAI MOLDOVA, HAI Ș.P.nr.7,  la care au participat peste 50 de elevi şi cadre didactice ale şcolii.

Ne pare bine că mulți dintre elevii și cadrele didactice ale Ș.P.nr.7  contribuie la promovarea unui mediu mai curat. Totodată este foarte trist că chiar lângă noi sunt foarte multe zone de odihnă şi de agrement împotmolite în deşeuri menajere.
Este important să conştientizăm că prin astfel de acţiuni demonstrăm implicare, responsabilitate şi că ne pasă de ceea ce este lângă noi, devenim mai buni, menţinem şi păstrăm curăţenia , contribuim la sensibilizarea opiniei publice vis a vis de mediul înconjurător şi, nu în ultimul rând, conştientizăm că R.Moldova, mun.Chişinău, sect.Ciocana , Ş.P.nr.7 este casa noastră comună , pe care trebuie să le (o)  păstrăm și pentru generațiile viitoare.