Relații de colaborare cu structuri de profil din străinătate

Școala Profesională nr.7 prin intermediul Federației Sindicatelor din Construcții și Industria Materialelor de Construcții ”SINDICONS”, a inițiat relațiile de colaborare cu Federația Internațională a Lucrătorilor din Construcții și Industria Lemnului (BWI) și Uniunea Suedeză a Electricienilor (USE).

Despre această colaborare au discutatDirectorul Ș.P.nr.7, Alexandru Ciobanu, liderul sindical al Ș.P.nr.7, Ilie Țurcanu și oaspeții din străinătate în cadrul unei întrevederi care a avut loc joi, 29 martie 2018, în cadrul Școlii Profesionale nr.7.

Niklas Enstrom, secretar internațional în cadrul Uniunii Suedeze a Electricienilor și Mihail Kartașov, coordonator regional al BWI, au menționat că organizația pe care o reprezintă dorește să ofere suport Școlii Profesionale nr.7privind modernizarea proceselor de instruirepentru a face față provocărilor legate de migrația tinerilor specialiști. În acest context, au fost vizitate sălile de studii din cadrul școlii și atelierele de instruire practică la majoritatea programelor de formare profesională.