Oră de dirigenție publică: ,,Arta comportamentului civilzat. Bunele maniere”

Prin respectarea bunelor maniere oamenii învață să se integreze în societate,cum să se comporte în anumite situații,cum să vorbeasca.Respectând,  aceștia au mai multe șanse de a face ceea ce și-au propus.Fără bunele maniere nu se poate trăi decent într-o societate,ele fac posibilă armonia dintre oameni.
Perioada studiilor în cadrul școlii profesionale este deosebit de importantă, deoarece este momentul când se pun în evidență  dimensiuni ca: intimitatea, respectul, corectitudinea, tradiția, relațiile etc. Este și datoria noastră să le arătăm discipolilor  cum bunele maniere pot îmbunătăți și consolida relațiile dintre oameni, să-i ajutăm să aibă mai multă încredere în forțele proprii.

Iată doar câteva concluzii desprinse în urma orei publice de dirigenție în gr. Tc31 ARTA COMPORTAMENTULUI CIVILIZAT. BUNELE MANIERE , realizată de dna Claudia Isac la data de 7 februarie 2017, la catre au asisat mai mulți colegi din cadrul CM de profil. Dna C.Isac a utilizat mai multe metode și tehnici de lucru care au impulsionat activitatea dată, făcând-o atractivă atât pentru discipoli, cât și pentru colegii de breaslă.