Școala Profesională nr.7 din Chișinău evenimentul EXPOZIȚIA JOBS

Astăzi, 27 noiembrie 2017, Școala Profesională nr.7 din Chișinău este gazda unui eveniment inedit în mediul educațional din R.Moldova: EXPOZIȚIA JOBS.  Elevii gr. El23 ( Electricieni) timp de mai multe zile au fost în vizite de explorare la diferite întreprinderi amplasate în mun.Chișinău, iar acum prezintă produsul final : impresii , experiențe materializate grafic și expuse vizitatorilor. Activitatea , moderată de către directorul instituției-gazdă, dl Alexandru Ciobanu, a început la orele 13.00 și i-a avut drept invitați/ vizitatori de onoare pe colegii noștri de la Liceul Teoretic „I.L.Caragiale” din Orhei, Gimnaziul „ A.I.Cuza” din Bălți,  managerul  Proiectului JOBS Moldova, dna Gabriela Damian Timoșenco, precum și părinți, elevi și reprezentanți ai mediului de afaceri etc.

Această experiență JOBS  la sigur îi vor ajuta pe elevii celor trei instituții de învățământ implicate în proiect  să înțeleagă ce le place să facă cu adevărat, care este vocația lor în viață și nu în ultimul rând – să-și aleagă corect  traseul educațional și profesional ce le va oferi perspective reale de angajare în câmpul muncii.

Astăzi este foarte important ca fiecare tânăr să-și găsească locul mult râvnit în societate , să aibă satisfacția de a-și manifesta capacitățile  și de a se simți util într-o societate aflată în continuă schimbare.

Expoziția  propriu-zisă a stârnit curiozitatea vizitatorilor , care cu mult interes au admirat materialele expuse în sala de festivități a școlii. Spre finalul evenimentului,  tuturor elevilor care au participat în Proiect le-au fost înmânate Diplome de Mențiune. Mulțumim încă o dată colegelor noastre , d. Romana Șotropa, d.Mariana Ghenea , d.Diana Clipaci și dl Vasile Ghenea  pentru implicare și contribuție esențială în  buna desfășurare a activității date.

Cu detalii vom reveni în curând.