ZIUA PORȚILOR DESCHISE – II

Multitudinea de activități menite să familiarizeze elevii din clasele a IX din gimmaziile și liceele din mun.Chișinău, dar și din raioanele adiacente, cu oferta educațională a Școlii Profesionale nr.7 din Chișinău pentru anul de studii 2024-2025 a culminat astăzi, 24 mai, cu un Eveniment de zile mari : ZIUA PORȚILOR DESCHISE la atelierele de instruire practică ale instituției din str. Sarmizegetusa 39A (sectorul Botanica al capitalei) Și de data aceasta vizitatorii s-au arătat interesați de activitatea noastră , de condițiile de studii, inclusiv cele de instruire parctică a elevilor noștri. Agenda activității a cuprins și mai multe demonstrații interesante despre specificul fiecărei meserii în parte, în cadrul cărora elevii au văzut PE VIU, cum se spune, subtilitățile și frumusețea meseriilor care se învață în școala noastră, chiar implicându-se direct , inclusiv și domnișoarele prezente, în master-class-urile oganizate de către cadrele didactice din instituție, maiștri-instructori. Din discuțiile avute cu unii potențiali elevi ai școlii noastre, ei au rămas impresionați de nivelul de înzestrare tehnică a atelierelor de instruire practică din instituția noastră, în acest sens fiind organizat un tur ghidat în toate atelierele de instruire practică.

Demonstrațiile și discuțiile motivaționale cu unele dintre cadrele didactice prezente la eveniment au constituit pentru vizitatorii noștri o ocazie în plus în ceea ce privește explorarea oportunităților de carieră în instituția noastră , care cu siguranță îi vor determina pe unii absolvenți de Gimnaziu să aleagă aceste nobile și captivante meserii . Mulțumim pe această cale tuturor celor care au dat curs invitației noastre, în special administrației IP Liceul Teoretic ,,Mircea cel Bătrân”.

Mulțumim organizatorilor și tuturor participanților de astăzi, în special dlui Victor Talmaci, președinte „SINDICONS”, care a fost însoțit la eveniment de un grup de persoane din Danemarca. Cu alte detalii despre delegația din Danemarca revenim în curând…

Urmează-ți visul.#AlegeȘP7! #Învățământ_dual_ȘP7_2024