Caravana Meseriilor- 2024

Eveniment inedit  în sectorul Ciocana, mun.Chișinău,  17 mai 2024! #Caravana_Profesiilor_ȘP7_2024 a ajuns în premieră  pe aleea Mircea cel Bătrân  odată cu (,) „Caravana Meseriilor”, organizată de Pretura sectorului Ciocana în parteneriat cu 6 instituții de învățământ profesional tehnic din sector, activitate ce a avut  drept scop  prezentarea ofertelor educaționale ale acestor institituții pentru anul de studii 2024-2025.

Grație Preturii Ciocana , Caravana Meseriilor a adus profesiile mai aproape de  sute de tineri ce-și fac studiile în clasa a IX din gimnaziile și liceele din sector, care au avut ocazia să se informeze din prima sursă despre avantajele, facilitățile și perspectivele profesionale de care pot beneficia dacă vor alege să se înscrie la studii în una din cele 6 instituții ÎPT amplasate în sectorul Ciocana al capitalei, printre care și  IP Școala Profesională nr.7 din Chișinău.

Vă reamintim că Ș.P.nr.7 vine și  pentru anul de studii 2024-2025 cu o ofertă educațională destul de atractivă pentru tinerii ce doresc să îmbrățișeze nobila meserie de constructor.

Mulțumim Pretura s.Ciocana pentru deschidere și oportunitatea oferită tinerilor!

Urmează-ți visul.#AlegeȘP7! #Învățământ_dual_ȘP7_2024