„ZIUA PORȚILOR DESCHISE” LA Ș.P. nr.7!

Marele Eveniment – ZIUA PORȚILOR DESCHISE – a demarat la 15 mai 2024 la Şcoala Profesională nr.7 din Chișinău! Și de data aceasta primii vizitatori care s-au arătat interesați de activitatea noastră sunt elevii de la Gimnaziul STELIANA GRAMA, aflat în imediata noastră vecinătate, precum și din alte instituții de invațământ din sectorul Ciocana al capitalei.

După ce vizitatorii au admirat exponatele de creație tehnică realizate de către discipolii noștri, în fața școlii au avut loc demonstrații interesante despre specificul fiecărei meserii în parte, în cadrul cărora ei au văzut PE VIU, cum se spune, subtilitățile și frumusețea meseriilor care se învață în școala noastră, chiar implicându-se direct, inclusiv și domnișoarele prezente, în activitățile date.

Spre finalul evenimentului, aceștia au avut posibilitatea să ia cunoștință de nivelul de înzestrare metodică a cabinetelor de studii și a instituției în ansamblu, vizionând și un film despre instituția noastră.

Demonstrațiile și discuțiile motivaționale cu unele dintre cadrele didactice prezente la eveniment la sigur îi vor determina pe unii absolvenți de Gimnaziu să aleagă aceste nobile și captivante meserii. Mulțumim pe această cale tuturor instituțiilor de învățământ , reprezentanții cărora au dat curs invitației noastre.

Mulțumim organizatorilor și tuturor participanților, inclusiv Directorului General al S.A. „Metalferos”, dl Petru Bondari, și dlui Ion Balan, care s-au aratat interesați de Eveniment și și-au exprimat intenția de a consolida colaborarea cu instituția noastră!!!