Atestarea cadrelor didactice

Continuă procesul de atestare în vederea conferirii/confirmării gradelor didactice angajaților din cadrul Școlii Profesionale nr.7 din Chișinău. Astfel, la data de  4 decembrie 2019 dna Aurelia Grițco, maistru-instructor, a prezentat o lecție publică în atelierele instituției, grupa Tencuitori ( Tc16) la tema„ Drișcuirea suprafețelor”. Chiar de la bun început dna maistru-instructor a reușit să-i captiveze pe discipolii Domniei sale și să le direcționeze atenția spre subiectul abordat pe parcursul întregii activități, utilizând multiple strategii didactice centrate pe elevi. Dna A.Grițco este un bun și apreciat specialist de toți cei care activează în cadrul școlii, dar și de către elevi, având în spate o bogată experiență de muncă.

Ea  și de data aceasta a fost la înălțime, a reușit să parcurgă toate subiectele planificate, acordând o tratare echilibrată fiecărui elev, viitor specialist în domeniul construcțiilor. Această performanță a fost atinsă și datorită cunoașterii profunde a materiei predate și simțului responsabilității față de discipoli, de care a dat dovadă cu prisosință.

P.S. Activitatea dată a fost realizată în cadrul procesului de atestare a cadrelor didactice. Dna Aurelia  aspiră la gradul didactic I , iar membrii Comisiei de Atestare , dar și cei prezenți, colegi de breaslă, au remarcat stilul inconfundabil de predare al dnei maistru-instructor . Succese în continuare, dragă colegă!