Elevii Școlii Profesionale nr.7 din Chișinău au câștigat Concursul de inventică organizat de Proiectul Cariera Mea (Artico)!

În sfârșit s-a demonstrat că un ”Einstein” se află și la Școala Profesională nr.7 din Chișinău . Și nu unul, ci tocmai 5!

Cu deosebită plăcere vă anunțăm că echipa Ș.P.nr.7 din Chișinău, care a participat la data de 31 martie 2018, la concursul de inventică organizat de Proiectul CARIERA MEA (Centrul ARTICO) s-a clasat de LOCUL I !
În cadrul concursului au participat 7 echipe din țară a câte 4-5 membri, adolescenți din licee, colegii sau școli profesionale, care timp de 8 ore și-au pus la încercare creativitatea și spiritul inovativ, elaborând prototipul unui aparat din diverse materiale oferite de către organizatori.
Iată lista elevilor Ș.P.nr.7 care au participat la această prestigioasă competiție inginerească națională și s-au învrednicit de Premiul Mare:
1. Cîrlig Tudor;
2. Macovei Radu;
3. Răilean Ghenadie;
4. Cristian Savitchi;
5. Boaghe Cristian;
Conducător , dl Vasile Ghenea, maistru-instructor , profesor discipline tehnice. Meseria : Electrician în construcție !
FELICITĂRI!!!
P.S. Coorganizatori ai evenimentului : Evenda, Agentia de Stat pentru Proprietatea Intelectuala a Republicii Moldova, Absolvent,Neocomputer, XTZ Fitness Clubs. Partener general: Rabota.md. Partener:Rockit Academy.

Școala Profesională nr.7, mun. Chișinău Bravo…felicitări elevilor şi maistrului dn. Vasile Ghenea.
Cu voi ne mîndrim!

Aurelia Grițco Bravo băieți, bravo Ș.P.nr.7!

Valentina Imbirovscaia Sunteti bravo baieti felicitari

Romana Șotropa Bravo, succese in continuare!

Mariana Popa Ne simțim mîndri că avem așa elevi ingenioși!!! Bravo, succese mari in continuare!!! Bravo maistrului de nota zece!!! Felicitări, băieți!

Lia Calistru Bravo!

Elena Dohmilă Bravo!!!Felicitări!!!

Gafenco Gafenco · 3 prieteni comuni

Bravo băieți, felicitari si succese în continuare !!! Felicitări si dom. Vasile Ghenea !!!!

Victoria Brașovschi Felicitări si mult succes tinerilor!!!

Serghei Lisenco Bravo echipa administratiei si cadrelor didactice care creaza oportunitati de dezvoltare a creativitatii tehnice!